Εφαρμογές Σώματος

Κρουστικός Υπέρηχος

στοχευουμε τις περιοχες με συσσωρευμενο λιπωδη ιστο

Τα κρουστικά κύματα παράγουν  ακουστικούς παλμούς οι οποίοι κατευθύνονται σε  προβληματικές περιοχές του δέρματος ή του ιστού και  παράγουν ένα ευρύ φάσμα θετικών φυσιολογικών  αντιδράσεων μέσα στο σώμα. Ενεργοποιούν δηλαδή τη  μικροκυκλοφορία στο λιπώδη ιστό, διαρρηγνύουν τη  μεμβράνη των λιποκυττάρων και ρευστοποιούν το λίπος.

Η θεραπεία με τον κρουστικό  υπέρηχο εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος  που παρουσιάζουν αυξημένη λιπώδη μάζα, όπως χέρια,  κοιλιά,γλουτοί, μηροί, γόνατα κ γαμπες.
Image

Dermax

Image

ταυτοχρονη εκπομπη Διπολικης Ραδιοσυχνοτητας και Cavitation απο την ιδια κεφαλη

Το SONOTHERM λειτουργεί με ταυτόχρονη εκπομπή Διπολικής  Ραδιοσυχνότητας και Cavitation από την ίδια κεφαλή. 

Πως λειτουργεί η θεραπεία: με την ταυτόχρονη εκπομπή  υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων, αυξάνει την αιμάτωση  των αγγείων και την κυκλοφορία των υγρών στην υπό θεραπεία περιοχή, μειώνοντας την αντίσταση και αυξάνοντας  την μετάδοση και διείσδυση του υπερήχου. 

Περιοχές εφαρμογής: ενδείκνυται για θεραπεία εναπόθεσης  λίπους στην κοιλιακή χώρα, τους μηρούς, το εσωτερικό των γονάτων, στην περιφέρεια και τα χέρια.

Πρεσσοθεραπεία

καλυτερη κυκλοφορια και απομακρυνση του λιπους

Μέσω της πίεσης και αποσυμπίεσης  βελτιώνει την κυκλοφορία και διευκολύνει την  απομάκρυνση του λίπους μέσω της ενεργοποίησης της λεμφικής παροχέτευσης, καθώς και της κυτταρικής  οξυγόνωσης και της χαλάρωσης των μυών.
Image

EMS 4 PRO

Image

Στοχευμενη μυϊκη ενδυναμωση σε 30 λεπτα

Η νέα τεχνολογία EMS 4 PRO βασίζεται στην ισομετρική άσκηση που χρησιμοποιείται με επιτυχία εδώ και χρόνια στα σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης yoga, pilates και καλλισθενική γυμναστική.

Καινοτομίες EMS 4 PRO
Διαθέτει:
Tαυτόχρονη λειτουργία 4 κεφαλών για δράση σε δύο διαφορετικές περιοχές στην ίδια συνεδρία.

Eιδικά σχεδιασμένες κεφαλές για άψογη εφαρμογή σε μικρότερους μύες (π.χ. τρικέφαλους βραχιόνιους).

Eιδικό πρόγραμμα για ενίσχυση των μυών της πυέλου π
Image
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σινά 16, Ηλιούπολη
23140 65777
info@skin-lab.gr