Χρόνια Ερυθρότητα

C.R. Resurfacing

Περιγραφή

Η C.R. resurfacing είναι η κατάλληλη θεραπεία για ευαίσθητα και ευαισθητοποιημένα δέρματα, χρόνια ερυθρότητα και ροδόχρου νόσο (Ερυθηματοτηλεαγγειακτική και Βλατιδοφλυκταινώδη). Στη θεραπεία χρησιμοποιείται το ισχυρό σύμπλοκο καταπράυνσης των χρόνιων εξανθημάτων C.R. complex, το οποίο έχει πολύ ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνοντας την ερυθρότητα στο δέρμα και προλαμβάνοντας τυχόν υποτροπές.
Image
Image

Αναδόμηση

Αξιολογώντας την κλινική εικόνα του δέρματος με χρόνια ερυθρότητα ή  ροδόχρου ακμή και αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του, ο ειδικός  αποφασίζει τα επιμέρους χαρακτηριστικά της θεραπείας. Εκτός από την  απομάκρυνση ερυθρότητας, η θεραπεία αποκαθιστά τον επιδερμικό  φραγμό, επιφέρει πάχυνση του δέρματος και έχει ισχυρή αντιμικροβιακή  και αντιφλεγμονώδη δράση.

Homecare

Η συνέχιση της θεραπείας αναδόμησης στο σπίτι με ειδική αγωγή είναι απαραίτητη για να ενισχυθούν τα αποτελέσματα και να επεκταθεί η διάρκειά τους. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας για την αντιμετώπιση της χρόνιας ερυθρότητας γίνεται με βάση προϊόντα συνταγογραφούμενης ισχύος. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο συνίσταται να αποφεύγεται τις 10 πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία και η χρήση αντηλιακή προστασίας pHformula U.V. protect SPF 30+ ή SPF 50+ είναι απαραίτητη.
Image
Image
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σινά 16, Ηλιούπολη
23140 65777
info@skin-lab.gr