Ακμή

A.C.Resurfacing

Περιγραφή

Η θεραπεία αναδόμησης A.C. resurfacing αντιμετωπίζει στοχευμένα τις  γενεσιουργούς αιτίες της ακμής (σμηγματόρροια, υπερκερατινοποίηση,  μικροβιακή αποίκιση και φλεγμονή) και εξισορροπεί τη λιπαρότητα στην  επιδερμίδα. Στη θεραπεία χρησιμοποιούνται τα A.C. solutions, τα οποία,  χάρη στο συνδυασμό ενεργών συστατικών που περιέχουν, εξαλείφουν τις  κύριες εκδηλώσεις της ακμής όπως φαγέσωρες, βλατίδες, φλύκταινες,  διεσταλμένοι πόροι και λιπαρότητα.
Image
Image

Αναδόμηση

Ο ειδικός του δέρματος, λαμβάνοντας υπόψη την κλινική εικόνα της  κατάστασης του δέρματος και τις ιδιαίτερες ανάγκες του, προσεγγίζει  εξατομικευμένα την ακμή, στοχεύοντας στα αίτια και όχι μόνο στα  συμπτώματά της. Τα ενεργά συστατικά και το σύμπλοκο μεταφοράς και  βιοδιαθεσιμότητας PH – DVC ™ των A.C. solutions μεγιστοποιούν τα  οφέλη της θεραπείας και επαναφέρουν την υγεία στο δέρμα

Homecare

Η συνέχιση της θεραπείας αναδόμησης στο σπίτι με ειδική αγωγή είναι  απαραίτητη για να ενισχυθούν τα αποτελέσματα και να επεκταθεί η      διάρκειά τους. Η ειδική σειρά προϊόντων συνταγογραφούμενης ισχύος της  pHformula, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το δέρμα να καταπολεμήσει  την ακμή. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο συνίσταται να αποφεύγεται τις  10 πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία και η χρήση αντηλιακή προστασίας  pHformula U.V. protect SPF 30+ ή SPF 50+ είναι απαραίτητη.
Image
Image
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σινά 16, Ηλιούπολη
23140 65777
info@skin-lab.gr