Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Μακιγιάζ

πρωινο, βραδινο κ νυφικο

Το μακιγιάζ είναι τέχνη.. δημιουργία.. φαντασία.. Σε κάθε σημαντική εμφάνιση, το μακιγιάζ θα αναδείξει τα όμορφα κ δυνατά χαρακτηριστικά σας, θα σας ανεβάσει τη διάθεση κ θα αποτελέσει μια δυνατή πινελιά στη λάμψη σας!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι επαγγελματικά, ποιοτικά και σταθερά. Μακιγιαζ για όλες τις περιστάσεις...πρωινό, βραδινό κ νυφικό για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!
Image

Lashlift

Δωστε ενα extra boost στις βλεφαριδες σας

Το Lash lift είναι η κατάλληλη θεραπεία για όσες γυναίκες  θέλουν να δώσουν ένα έξτρα boost στις βλεφαρίδες τους, αλλά και για  εκείνες που προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα  extensions.

Πρόκειται για μια τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων,  αφού εφαρμόζεται κερατίνη, μια ουσία που βοηθάει στην ανάπτυξη των  βλεφαρίδων και βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό.Με την εφαρμογή του  Lash lift, οι βλεφαρίδες παίρνουν μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω,  δείχνοντας πιο πυκνές και πλούσιες.

Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα,  μπορεί να γίνει βαφή των βλεφαρίδων, δίνοντας το εφέ της  μάσκαρας.
Image

Brow Lamination

Image

ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

To Brow Lamination ή αλλιώς Brow Lift είναι μία  νέα τάση που μόλις ήρθε από το εξωτερικό.Αποτελεί ένα φυσικό τρόπο  για να δώσουμε πάχος και ένταση στα φρύδια.Κατά την εφαρμογή  πετυχαίνουμε την ανόρθωση των τριχών του φρυδιού, καθάρισμα με  παράλληλο σχηματισμό των φρυδιών και στο τέλος περνάμε τη βαφή  μακράς διαρκείας για σταθεροποίηση και έντονο βλέμμα.Στο τελευταίο  στάδιο περνάμε τα φρύδια με κερατίνη η οποία θρέφει την τρίχα, με  αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής και δυνατή. Σε σύγκριση με το tattoo  φρυδιών, το Brow Lift – Lamination δίνει ένα απολύτως φυσικό  αποτέλεσμα, χωρίς να χαράσσεται το δέρμα και να εισχωρεί χρωστική  στο δέρμα. Επιπλέον ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να γίνει η  ιδανική λύση για τις γυναίκες με παχύ φρύδι
Image
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σινά 16, Ηλιούπολη
23140 65777
info@skin-lab.gr