Υπερμελάγχρωση

M.E.L.A. Resurfacing

Περιγραφή

Μια θεραπεία υπερμελάγχρωσης που εξατομικεύεται με βάση τον  φωτότυπο του δέρματος. Στη θεραπεία χρησιμοποιούνται οι συνθέσεις  M.E.L.A. powerclay, με συστατικά που αναστέλλουν την ενζυματική δράση  της τυροσινάσης και επεμβαίνουν στις πρωτεΐνες TRP1 και TRP2, έτσι  ώστε να απομακρύνουν αποτελεσματικά την υπάρχουσα χρωστική από  την επιδερμίδα. Επιπλέον, οι συνθέσεις M.E.L.A. powerclay διεγείρουν τον  κυτταρικό πολλαπλασιασμό, αποκαθιστώντας τη δομική ακεραιότητα του  δέρματος, δρουν αντιοξειδωτικά και προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου.
Image
Image

Αναδόμηση

Οι συνθέσεις M.E.L.A. powerclay της pHformula αντιμετωπίζουν όλους του  τύπους υπερμελάγχρωσης (μέλασμα, χλόασμα, μεταφλεγμονώδης  υπερμελάγχρωση, γεροντικές κηλίδες και επιφανειακή υπερμελάγχρωση).  Με τη βοήθεια του συμπλόκου μεταφοράς και βιοδιαθεσιμότητας PH –  DVC ™, η θεραπεία γίνεται χωρίς επιθετικό για το δέρμα τρόπο, με  σημαντικά λευκαντικά και αντιγηραντικά οφέλη και παράλληλη ρύθμιση της  λιπαρότητας.

Homecare

Η συνέχιση της θεραπείας αναδόμησης στο σπίτι με ειδική αγωγή είναι απαραίτητη για να ενισχυθούν τα αποτελέσματα και να επεκταθεί η διάρκειά τους. Η θεραπευτική αγωγή για την υπερμελάγχρωση βασίζεται σε προϊόντα συνταγογραφούμενης ισχύος της pHformula. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο συνίσταται να αποφεύγεται τις 10 πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία και η χρήση αντηλιακή προστασίας pHformula U.V. protect SPF 30+ ή SPF 50+ είναι απαραίτητη.
Image
Image
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σινά 16, Ηλιούπολη
23140 65777
info@skin-lab.gr